UK

Turids vidnesbyrd

Jeg mødte Jesus og blev helbredt


Hej, jeg hedder Turid Wiestad, jeg kommer oprindeligt fra Norge. Jeg vil gerne fortælle mit vidnesbyrd om alt det fantastiske der skete med mig, da jeg sagde Ja til Jesus Kristus og han blev min Frelser og Herre, og da Gud Den Almægtige blev min far og jeg blev hans barn.

Jeg må nok hellere begynde lidt tidligere i mit liv fra tiden før jeg tog imod frelsen. Jeg blev født i 1959 og min barndom var mere eller mindre normal indtil jeg fyldte 12 år. På dette tidspunkt begyndte alkohol, hash og piller, plus lidt speed at komme ind i mit liv. Det startede med fester hver weekend og endte med, at jeg blev kronisk alkoholiker og misbruger af piller osv.

Misbrug, alkohol og prostitution

Jeg måtte tjene penge til mit misbrug som prostitueret de næste 43 år. Hver morgen måtte jeg have en halv flaske vodka bare for at komme til mig selv, der hvor jeg lå eller sad. Overnattede jeg hos nogen, lå jeg altid med en brækspand for jeg var ikke i stand til at gå. Jeg måtte kravle på alle fire, hvis jeg skulle ud på toilettet. Jeg fik min vodka og hvis jeg havde kastet noget af det op, drak jeg lidt ekstra. Jeg måtte også have 3-4 beroligende piller for ikke at ende som et alkoholiseret nervevrag, inden turen igen gik til et værtshus hvor jeg fik kredit og måtte ud om aftenen for igen at støve nogle horekunder op, så jeg kunne få betalt hvad jeg havde drukket for på værtshuset. Efter endnu et par stive drinks, var det ud at hore igen, så jeg kunne tjene nok penge til natteværtshusene og min faste flaske vodka og mine smøger. De første 4 år her i Danmark, boede jeg på sofaer eller i trappeopgange osv. Det var ikke altid så sjovt om vinteren, men når bare jeg havde min trofaste følgesvend, vodkaen med mig, så gik det. Jeg havde mange venner, som havde det ligesom mig og vi delte alt hvad vi havde.

Faldt otte etager ned

Efter nogle år rejste jeg tilbage til Norge for at besøge nogle familiemedlemmer og venner, som jeg ikke havde haft nogen kontakt med i over 10 år. Ingen vidste hvor jeg havde været i alle disse år, men det kunne jeg ikke tage mig af. Jeg fandt hurtigt mine gamle drukvenner og det endte med, at jeg blev banket sønder og sammen til en fest før en psykisk syg fyr kastede mig ud fra altanen på 8. etage. Han havde drukket 84% stærkt hjemmebrændt. Det samme havde jeg drukket, men han troede, i sin hallucination, at han var ude i en eller anden jungle og kæmpede mod nogle fjender.
I faldet ned mod jorden, ramte jeg jerngelænderet på altanen på 6. sal med mit ben før jeg flaksede videre og ramte jorden med et klask. Jeg er sikker på, at Jesus lod mig overleve, for han vidste, længe før jeg blev født, hvordan mit liv blev og at jeg langt senere i livet ville tage imod ham som min Frelser og Herre.
Jeg lå på intensiv afdeling i lang tid, i døgnovervågning og med alle mulige apparater og slanger tilkoblet. Ingen måtte besøge mig uden at de først havde fået sterilt tøj, masker, sko osv. på, så de ikke tog bakterier med sig ind. Senere blev jeg flyttet til genoptræning.


Den Almægtige havde planlagt mit liv

Efter 2-3 år kom jeg tilbage til Århus, hvor mit liv fortsatte som før, indtil 1998, hvor min læge sørgede for at jeg kunne få førtidspension. Jeg fik også en lille, god lejlighed på landet, 13 km. fra Århus centrum. Før dette boede jeg i en lille fugtig lejlighed med både råddenskab og skimmelsvamp. Jeg tror, at Gud Den Almægtige havde planlagt at jeg skulle ud på landet, langt væk fra både værtshusene og de drukvenner, som ellers kom rendende på besøg døgnet rundt. Jeg fortsatte dog med at drikke i min nye lejlighed.
Jeg har ikke horet siden min sidste horekunde i 2011 og 2. januar 2014 stoppede jeg totalt med drikkeriet fordi jeg blev mere og mere syg af det.

Jeg sagde ja til Jesus og blev helbredt

I 2015 rejste jeg igen tilbage til Norge, hvor jeg besøgte en kristen veninde, som tog mig med til et møde i pinsemenigheden Filadelfia om aftenen. Her sagde jeg ja til Jesus som min Frelser og Herre.
Jeg faldt sammen på gulvet under Guds kraft og lå der sammen med mange andre. Jeg har aldrig tidligere haft det så godt i mit liv, som da jeg lå der med lukkede øjne og dejlig, dæmpet kristen musik i baggrunden. Jeg havde to store svulster på venstre side af halsen, som bare forsvandt i samme øjeblik jeg sagde ja af hele mit hjerte og sjæl til min nye Frelser og Herre. Satan havde holdt mig fanget i mange år og holdt mig i sin magt indtil da, men denne aften måtte han vige pladsen. Jeg lå og så indvendig, som i en drøm, at en stor sort masse blev fordrevet af et stærkt lys, som ligesom skubbede det sorte ud af min krop. Så dukkede de klareste og reneste stråler af lys, som ikke kunne være jordiske, pludselig op. Det sorte prøvede at trænge sig på igen, men så blev farverne endnu mere intense og det klare, hvide lys skubbede det sorte ud permanent. Jeg er sikker på, at det var Jesus, der drev Satan ud af min krop, så jeg kunne blive fri. Jeg havde aldrig oplevet noget lignende. Både Satan, hans dæmoner og mine svulster forsvandt den aften. Jeg tror, at det i virkeligheden var det, jeg havde længtes efter i alle de år hvor jeg drak - det at tilhøre Herren og min far, Den Almægtige levende Gud. Halleluja for dem!

Det perfekte sted for mig

Efter en uge skulle jeg igen tilbage til Danmark og min veninde syntes at det nu var på tide at jeg fik nogle kristne brødre og søstre der, for jeg kendte slet ikke nogle kristne i Danmark. Min veninde og hendes kammerat åbnede en computer og fandt menigheden Kongens Folk her i Århus. Hun tog kontakt til pastoren for hun ville være sikker på, at jeg kom i en menighed hvor hun vidste at jeg ville trives.
Jeg var lidt nervøs første gang jeg gik op ad trappen, men det viste sig hurtigt, at Kongens Folk var det perfekte sted for mig. Jeg begyndte at komme der et par gange om ugen, hvor jeg hørte Guds ord som jeg trængte meget til.

Helbredt igen

Efter nogen tid blev jeg syg. Først blev jeg skannet og de tog ultralydsbilleder af mig samt flere biopsier i halsen. Da de analyserede vævet fra skjoldbruskirtlerne og min struma, mente lægerne at det var ondartede kræftceller, så de besluttede sig for at bortoperere alt hvad de kunne få bort af det fra min hals. Mine nye brødre og søstre fra menigheden bad inderligt til Gud om at jeg skulle blive rask. Så kom dagen for operationen, hvor de fjernede alt hvad de kunne finde af sygt væv. Da det var overstået og jeg vågnede op igen, blev jeg kørt til en 2-mandsstue, hvor der stod en buket med et lille kort fra Kongens Folk. Det varmede mit hjerte.
Jeg forlangte at komme hjem til mine to katte hurtigst muligt og jeg blev udskrevet samme dag. Jeg kunne jo lige så godt ligge i min egen seng.
Alle de bønner som Kongens Folk bad for mig, blev hørt, for da de senere undersøgte det væv de havde fjernet fra min hals, fandt de ikke så meget som en eneste kræftcelle i det. Jesus hørte mine nye søskendes bønner og helbredte mig fra det også.

Brændt og kogt

Lægerne fandt nu pludselig på, at de også ville skanne mine lunger. De tog nogle biopsier fra min venstre lunge, hvor de havde opdaget to lidt større pletter, som de også mente kunne være kræft. De tog et par nye biopsier fra min lunge og det viste sig, at der var kræft i den ene af prøverne, så de besluttede sig for at operere mig. Jeg kunne ikke tåle at få fjernet noget af lungen og jeg kunne heller ikke klare kemoterapi, så operationen foregik med en helt ny teknik, hvor de stoppede et tykt rør ned i min hals, hvorigennem de kunne indføre diverse slanger i lungen. På denne måde brændte og kogte de så kræftcellerne væk. De gav mig et lille hul i lungen, men det lægtes af sig selv.
Kongens Folk bad for mig igen og også denne gang hørte Gud deres bøn og helbredte mig. Jeg har været til to skanninger siden 4. januar 2015, hvor jeg blev ”kogt” og alt ser så fint ud.
Jeg er sikker på, at det er forbønnen og at Jesus har ført lægens hånd, så alle de onde celler døde. Jeg er blevet så velsignet med helbredelser, at det næsten ikke er til at tro på, men Gud og Jesus kan alt.

Nu kunne jeg stoppe

Jeg blev helbredt fra alkoholtrang og tobakstrang, men bruger dog en e-cigaret, som jeg aldrig skulle være begyndt med, da jeg jo slet ikke havde nogen abstinenser da jeg bare besluttede mig for at holde op med rygning en aften.
Jeg havde tidligere forsøgt at stoppe med rygning flere gange, men det var først da jeg havde taget imod Jesus som min Frelser og Herre, at jeg kunne stoppe.

Dæmonens silhuet på væggen

En nat, hvor jeg og mine to katte lå i min seng og havde bedt aftenbøn, fik jeg besøg af en dæmon. Han tårnede sig op bag ved mig og der blev iskoldt i hele værelset. Hele mit soveværelse osede af ondskab. Jeg vidste med det samme, at Satan havde sendt denne dæmon ud, fordi han ikke havde magt over mig mere. Det hele var ganske uhyggeligt og mine to katte flygtede ind i stuen, mens jeg bad videre til Gud. Jeg kunne se dæmonens silhuet på væggen, det lignede skikkelsen af en kæmpestor og bred mandsperson.
Jeg turde ikke vende mig om mod ondskaben men fik sagt, at jeg tilhører Jesus og at dæmonen er besejret ved Jesu dyrebare blod og at han skulle forsvinde ud af mit liv. Pludselig var både han og kulden væk, men kattene turde ikke vende tilbage til min seng igen.
Jeg fortalte pastorens kone hvad jeg havde oplevet, så de kom nogle dage senere og velsignede mit hjem, dyrene og mig. Pastoren strøede et eller andet rundt i lejligheden og ude i haven, hvorefter han tog autoritet over Satan og hans slæng en gang for alle. Siden da har alt været roligt her.

Satan er så rasende på mig, fordi jeg har taget imod Jesus som min Frelser, at han prøver på alle måder at få mig tilbage til fordærvelsen, men det kommer aldrig på tale. Jeg har det så godt i mit kristenliv og jeg vil ikke have noget andet!

Dette var mit vidnesbyrd indtil videre.

Gud velsigne jer alle.


Turid Wiestad


Har du spørgsmål, kommentarer eller har du brug for rådgivning, så kontakt os.
Du kan sende en mail til: info@kongensfolk.dk eller ringe på: 20486062.KENDER DU GUD?

Gud har taget imod dig, men har du taget imod Ham?
Hvis Gud findes, hvordan kan det så være at ...?


ET FOLK MED VISIONER

En samling radikale kristne, som, på alle måder, tilstræber at efterfølge Jesus Kristus i livsstil og handlinger.


VI STØTTER ISRAEL

Vi støtter Israel, som Gud har indgået en pagt med, hvor igennem han vil bringe frelse til hele verden.