UK

Program

Program


På nuværende tidspunkt har vi ikke så mange aktiviteter. Du er velkommen til at kontakte os uanset om der sker noget eller ikke.
Deltag i forskellige aktiviteter i løbet af året.

 


Program

Mandag    

Tirsdag    

Onsdag    

Torsdag

 

 

Fredag

Møde

19:00 - ca. 22:00

Lørdag

 

 

Søndag    


Møde

Her samles vi og tilbeder Gud, som betyder alt for os. Der bliver prædiket et dagsaktuelt og relevant budskab, som du kan forstå og anvende i din hverdag. Der kan også være forbøn for syge eller andre behov.
Der er mulighed for at støtte vores arbejde økonomisk med frivillige gaver.

Det personlige

Tidligere har vi haft gruppesamling hver tirsdag. Det er nu slået sammen med mødet om fredagen, hvor der kan stilles spørgsmål, og aftenens emne kan diskuteres.

Her har du mulighed for at spørge dybere ind til emnet, fortælle hvad du selv har oplevet og høre andres vidnesbyrd. Der er tid til forbøn for personlige behov og du kan altid tale med gruppelederen.
Gruppen holder sammen som en familie i hverdagen, og alle har omsorg for hinanden, hjælper hinanden og er hinandens venner. På nuværende tidspunkt har vi ikke nogen aktiv familiegruppe - kontakt os hvis du er interesseret i at være med i en familiegruppe på et senere tidspunkt.

Bøn

Her beder vi for overordnede emner, for menigheden, for byen, og vores land.
Helhjertethed og hengivenhed præger den særdeles kraftfulde bøn.

På nuværende tidspunkt har vi ikke nogen aktiv bøn - kontakt os hvis du er interesseret i at være med i noget bøn på et senere tidspunkt.

Undervisning

Uden kundskab kan vi ikke finde ud af livet. Undervisningen er til for at styrke dig i dit kristenliv. Den giver dig sammenhæng og overblik og lærer dig om Guds riges hemmeligheder. Her lærer du hvilken kraft Gud gav dig gennem Jesus Kristus, hvilken stilling han har givet dig og hvem han er for dig. Emnerne er meget alsidige og vi har ingen tabuer!

På nuværende tidspunkt har vi ikke nogen aktiv undervisning - kontakt os hvis du er interesseret i at være med i noget undervisning på et senere tidspunkt.

KONGEN

Jesus Kristus er Kongen
Jesus Kristus, Guds søn, er ubestridt konge i al evighed.


VIDNESBYRD

Læs om hvordan Jesus har sat dem fri og hvordan de fandt fred og glæde og fik mod på livet igen.


FOTOGALLERI

Her kan du se billeder fra forskellige begivenheder der har været i Kongens Folk.