UK

Daniel Adams i Aarhus

"Next Level Christianity" kommer til Århus


Daniel Adams fra Orlando, USA, besøger Kongens Folk i Århus.

Evangelist Daniel Adams, der til daglig driver organisationen Next Level Christianity i Orlando, USA, stod på kanten til en professionel karriere som MMA fighter, da han i 2012 oplevede Guds kald til at stoppe i ringen og starte som evangelist.

Daniel Adams mødte sin "overmand", Jesus Kristus, og herefter var det ikke længere kampen mod "kød og blod" som var hans passion, men derimod at forkynde evangeliet til frelse, udfrielse og helbredelse.


Til hverdag arbejder han som gadepræst i menigheden Powerhouse Church, der rækker ud til hundreder af hjemløse og andre nødlidende med mad og tøj i Orlandos slum hver eneste dag året rundt. Når han ikke er i kirken, går han på gaden med sit team og evangeliserer på UCF, University of Central Florida, som er USAs største universitet beliggende i Orlando.

Lige nu er han i Danmark og kommer bl.a. til Århus sammen med et team fra Next Level Christianity for at gå på gaden i Århus og demonstrere Guds kraft, helbrede de syge og bede for mennesker så de kan komme til tro og blive frelst.

På hjemmesiden www.nextlevelchristianity.org, kan man se filmklip med mennesker som er blevet berørt gennem Daniel Adams tjeneste, bl.a. en pige som tager gipsen af sin fod umiddelbart efter forbøn og en gangster som bliver slået til jorden af Guds kraft i en sen nattetime i Orlandos slum.

Daniel Adams har besøgt Danmark flere gange inden for det sidste år og har desuden prædiket i Sverige og Island samt på missionsrejser i Rwanda og Kenya.

Du kan møde Daniel Adams og teamet fra Next Level Christianity hos Kongens Folk

lørdag den 31. oktober kl. 19.00

søndag den 1. november kl. 19.00

Se video med folk der bliver helbredt


Daniel Adams og team  
Daniel Adams Daniel Adams


Billeder fra hans karriere som MMA fighter:
 
Daniel AdamsDaniel Adams Daniel Adams
VIDNESBYRD

Læs om hvordan Jesus har sat dem fri og hvordan de fandt fred og glæde og fik mod på livet igen.


PODCAST

Her kan du finde spændende prædikener og udfordrende budskaber!


KENDER DU GUD?

Gud har taget imod dig, men har du taget imod Ham?
Hvis Gud findes, hvordan kan det så være at ...?