UK

Nyheder

Nyheder


Vi flytter#Cafeen lukker

Vi har haft vores café i Frederiksgade 75, 8000 Århus C åben nu i 8 år og i den tid har vi oplevet ganske meget. (Hør evt. budskabet fra fredag d. 9. februar 2018.)
Mange mennesker har givet deres liv til Jesus, er blevet helbredte fra sygdomme, blevet underviste i Guds ord, sat fri for onde ånder osv., men på det seneste er antallet af vores gæster svundet så meget ind, at det ikke længere giver mening for os at blive ved med at holde åbent hver dag.
Vores husleje har været uforholdsmæssig stor, så vi har besluttet os for at flytte vores aktiviteter til Johannes og Joans bopæl i Sabro.
Her vil vi blive ved med at mødes hver fredag aften kl. 19:00 til trosopbyggende møder.

Vi har tømt vores lokaler d. 16. og 17. februar hvilket betyder at vi fra nu af mødes hos Johannes og Joan Nørgaard, på Mødalvej 81, 8471 Sabro hver fredag, begyndende med fredag d. 23. februar kl. 19:00. - alle er som sædvanlig hjerteligt velkomne.

Vi kan stadig kontaktes via mail: www.kongensfolk.dk eller på telefon 2048 6062.

FamiliegruppeFamiliegruppe

Tidligere har vi haft gruppesamling hver tirsdag. Det er nu slået sammen med mødet om fredagen, hvor der kan stilles spørgsmål, og aftenens emne kan diskuteres.

Gruppesamling hvor prædikenen fra fredagens møde bliver resumeret og diskuteret. Her har du mulighed for at spørge dybere ind til emnet, fortælle hvad du selv har oplevet og høre andres vidnesbyrd. Der er tid til forbøn for personlige behov og du kan altid tale med gruppelederen.

Gruppen holder sammen som en familie i hverdagen, og alle har omsorg for hinanden, hjælper hinanden og er hinandens venner.


Læs mere om aktivitererne i Kongens Folk

Hvad ser du?#Aarhus2017

HVAD SER DU når du ser fliserne på gaderne i AARHUS centrum? Det her, er hvad vi ser og tror på er sandt om vores elskede by. Del budskabet om at Jesus er Herre i Aarhus #Aarhus2017

Del på facebook

Påskefest i Kongens FolkPåskefest

Velkommen til en helt særlig aften i Kongens Folk. I anledning af påsken, vil vi sætte fokus på, at JESUS HAR VUNDET DIN FRIHED.
Alt det og meget mere kommer du til at høre om, når vi, lørdag den 15. april 2017, byder dig velkommen til en rigtig hyggelig aften ...

Læs mere


Bemærk at vi har lukket skærtorsdag, langfredag, påskesøndag og påskemandag.

Vi ses på LØRDAG


Webmaster søges (frivillig)www.kongensfolk.dk

Vi søger en som vil give en hjælpende hånd med at optimere vores hjemmeside www.kongensfolk.dk.
Du kommer til at arbejde sammen med vores grafiker, som har lavet den nuværende hjemmeside. Det handler om at få gjort hjemmesiden mere brugervenlig og optimere den på forskellige måder.


Du kan få al den mad du kan spise, fællesskab, Guds ord og en masse velsignelse HELT GRATIS. Desværre kan vi ikke tilbyde et stort pengebeløb, men til gengæld får du en masse andet :-)


Hvis dette er noget for dig, eller du kender nogen, som du kan anbefale, ser vi frem til at høre fra dig. Del gerne dette opslag!

Del på facebook

Jeg mødte Jesus og blev helbredtTurids vidnesbyrd

Hej, jeg hedder Turid Wiestad, jeg kommer oprindeligt fra Norge. Jeg vil gerne fortælle mit vidnesbyrd om alt det fantastiske der skete med mig, siden jeg sagde Ja til Jesus Kristus og han blev min Frelser og Herre, og da Gud Den Almægtige blev min far og jeg blev hans barn...

Læs mere

Bøn i Kongens FolkBøn i Kongens Folk

Hver lørdag
... har vi bøn, hvor vi ber for vores land Danmark og vi ber for vores by Aarhus. Det er hver gang med forskellige vinkler og aktuelle emner inden for dette.

 

Vil du være med?
Du er meget velkommen til at være med til at be og støtte op i bønnen for vores land og by. Bøn har en mægtig virkende kraft, så kom og vær med, hver lørdag kl. 12.00.


Læs mere om aktivitererne i Kongens Folk

Påskefest 2016

Billeder fra dagen - Et spørgsmål om tro


En interreligiøs byvandring lørdag den 12. marts, i samarbejde med Aarhus Teater.
Gæsterne var på en spirituel skattejagt i byens rum og mødte det troende, åndelige Aarhus, hvor Kongens Folk var en vigtig del af arrangementet. Der kom mange mennesker og det var en meget spændende dag, hvor der blev snakket om Jesus, om at være radikal kristen, om helbredelse og meget mere. Alt i alt en god oplevelse, hvor mange hørte og mærkede Guds Ord og nærvær.


Se billeder på facebook

Et spørgsmål om tro

En interreligiøs byvandring lørdag den 12. marts, i samarbejde med Aarhus Teater.

Gå på en spirituel skattejagt i byens rum og mød det troende, åndelige Aarhus,
hvor Kongens Folk er en vigtig del i byen.

Læs mere

Året der gik 2015 - film

Et godt, spændende, udfordrende, sjovt og interessant år 2015.
Vi ser tilbage på årets begivenheder og takker Gud for alt hvad Han har gjort i år 2015.

Her er en lille film om Året Der Gik 2015. Og det er kun en lille brøkdel af hvad der skete i løbet af året :-) Enjoy.


Se på YouTube

LovsangVær med til at tilbede Jesus hver fredag

- og få Guds ord med dig hjem - hver fredag kl. 19.00.

Her samles vi og tilbeder Gud, som betyder alt for os. Der bliver prædiket et dagsaktuelt og relevant budskab, som du kan forstå og anvende i din hverdag. Der kan også være forbøn for syge eller andre behov.
Der er mulighed for at støtte vores arbejde økonomisk med frivillige gaver.

Mødet foregår på dansk, hvor det hele også bliver tolket til engelsk.


Læs mere om aktivitererne i Kongens Folk

Guds gave til digHvis Gud findes, hvordan kan det så være at ...?

Det er ikke Gud, der ødelægger verden, men vores synd og selviskhed.
Jesus er vejen til Gud og ingen kommer til Gud uden at tage imod Jesus Kristus, som frelseren, der betalte med sit liv for vores synd.
At forsøge at nå Gud gennem et godt liv, er ikke godt nok. En eneste synd hos dig er nok...


Læs mere

Hvad Gud kan gøre

31. oktober
Daniel Adams prædiker i Kongens Folk. Gud gjorde en masse da de var i Danmark. Gud lagde et kraftfuldt og inspirerende buskab på Daniels hjerte, og du kan se det her. Check også nextlevelchristianity.org

Se på YouTube

VIDNESBYRD

Læs om hvordan Jesus har sat dem fri og hvordan de fandt fred og glæde og fik mod på livet igen.


PODCAST

Her kan du finde spændende prædikener og udfordrende budskaber!


KENDER DU GUD?

Gud har taget imod dig, men har du taget imod Ham?
Hvis Gud findes, hvordan kan det så være at ...?