UK

Information

Information


Kongens Folk

- stedet hvor du kan møde nye venner, have fælleskab om både sjov og alvor eller bare drikke en kop kaffe eller the. Du kan også stille spørgsmål og få personlig rådgivning og forbøn.

Møde

Her samles vi og tilbeder Gud, som betyder alt for os. Der bliver prædiket et dagsaktuelt og relevant budskab, som du kan forstå og anvende i din hverdag. Der kan også være forbøn for syge eller andre behov.
Der er mulighed for at støtte vores arbejde økonomisk med frivillige gaver.

Det personlige

Efter fredagens møde er der tid til at spørge dybere ind til emnet og fortælle hvad du selv har oplevet og høre andres vidnesbyrd. Der er tid til forbøn for personlige behov og du kan altid tale med gruppelederen.
Gruppen holder sammen som en familie i hverdagen, og alle har omsorg for hinanden, hjælper hinanden og er hinandens venner.

Bøn

Her beder vi for overordnede emner, for menigheden, for byen, og vores land.
Helhjertethed og hengivenhed præger den særdeles kraftfulde bøn.

Undervisning

Uden kundskab kan vi ikke finde ud af livet. Undervisningen er til for at styrke dig i dit kristenliv. Den giver dig sammenhæng og overblik og lærer dig om Guds riges hemmeligheder. Her lærer du hvilken kraft Gud gav dig gennem Jesus Kristus, hvilken stilling han har givet dig og hvem han er for dig. Emnerne er meget alsidige og vi har ingen tabuer!

KONGEN

Jesus Kristus er Kongen
Jesus Kristus, Guds søn, er ubestridt konge i al evighed.


VIDNESBYRD

Læs om hvordan Jesus har sat dem fri og hvordan de fandt fred og glæde og fik mod på livet igen.


FOTOGALLERI

Her kan du se billeder fra forskellige begivenheder der har været i Kongens Folk.